Hoppas hösten går fort

Hösten är inte riktigt min tid på året så jag hoppas att tiden ska gå fort ett tag. Det kommer den nog att göra då det är mycket som händer nu. Nästa vecka ska Ingrid Törnkvist och jag på Equus 2009 i Uppsala. En Eu-konferens som har som mål att skapa nätverk i hästsektorn. Ska bli jättespännande!
Ingegerd Halvarsson och jag ska åka till Maria Carlsson och hälsa på Missy. Fick mail från Maria igår och Missy går framåt hela tiden dock med små protester när kraven blir för höga enligt Missy. Maria trivs bra med henne och ser fram emot att tävla. På söndag ska hon rida programridning som mjukstart. Blir spännande!
                                        

Nina och hennes Ajax II                                                Helena och Belisario


Vi jobbar för fullt med att förbereda Clinicen på Ekängen med Nina Bengtsson 5 november kl 19.00. Nina är dressyrryttare som tävlar på nationell och internationell nivå och Clinicen handlar om vägen från inridning till Championaten upp till 6 års. Vi har kallat den "Med sikte på Championaten" och är en i raden av kompetensutvecklande clinicar vi kommer att hålla på Ekängen 2 ggr per år.
Likadant kommer Clinicen med Helena Lundbäck och Roberto Cristofoletti 11 november kl 19.00 att vara en i raden av kompetensutvecklande hoppclinicar. Hoppas ni är många som tänker komma för jag tror det kommer bli något extra!
Hjärtligt välkomna!/Anita

Stannar hemma i Norrköping

Malins ettåring blev sjuk igår så jag kommer inte iväg till Flyinge. Såg fram emot att få se alla fina hästar och duktiga ryttare. Det roligaste är nästan auktionen på lördagkvällen. SSHS har gjort ett superjobb och ordnat en försäljningskanal för de bästa hopphästarna från Sverige. Hoppas speciellt att det ska gå bra för Annethe Ovesson stuteri Salmonbay som har ett 3-årigt sto "Oliviera af Bay" e Orlando-Zalmeco med på auktionen. Spännande!

Malin trivs bra hos familjen Poels och verkar tänka sig att stanna ett tag så jag får nog mocka ett tag till..........

Tills nästa gång/Anita


En rolig vecka

Nu ligger jag här med feber och tycker synd om mig själv. Men det är ju sånt som går över......... Har haft en jätterolig och lärorik vecka med Helena och hennes hästar. Alla hästarna har hoppat jättefint även om inte placeringarna infann sig alla dagar. Träffat jättetrevliga människor och fått några nya bekantskaper. Härligt!
Håller tummarna för Helena som är i Oslo i helgen. På återseende/ Anita 

RSS 2.0