Det var härligt med jul

Familjen var samlad och vi hade jättemysigt. Malin var hemma några dagar men har nu åkt tillbaka till Holland. Så härligt att få ha henne hemma lite! Marielle är kvar en vecka och det är mysigt att få umgås i vardagen lite. Man har ju jämt så bråttom annars. Malin kommer att flyttta hem snart och då vill hon ha min lägenhet men vart ska jag bo då? Ja ja, jag vill ju flytta till landet med min hund så det kanske är dags nu? Man  får väl flyta med.........

Mentorgruppen, ett gäng ambitiösa hästföretagare med visioner har sett dagens ljus! Vilket spännande arbete att få samordna och utveckla nätverket att passa in i nya strukturer och samarbetsformer.

Hästindustrin är under utveckling och det blir allt viktigare med samarbete, ödmjukhet och respekt. Vi hoppas vi snart kan glömma "hästhandlarna" och få ett bättre företagsklimat för oss som vill arbeta med hästar.
Hoppas också att ridsportens organisationer kan förhandla fram någon form av branschavtal när det gäller försäljning av hästar till privatpersoner "konsumentköplagen". Horribelt att den lagen gäller handel med djur. Lobba på!

Vi ser fram emot 2010!

/Anita


Panik panik, det är ju jul................

I år är det värre än någonsin. Julen bara kommer mot oss i rasande fart..... Jag tycker verkligen det är underbart när det blir helg men tiden innan kunde jag gärna byta bort!
Malin kom hem från Holland idag och det var inte så mycket kvar av henne men mycket muskler hade hon fått. Hon ska tillbaka till Ger Poels Sport Horses på annandagen men sen i mitten på januari kommer hon hem och suger tag i livet här hemma. Nellie, Malins hund blev MYCKET LYCKLIG över Malins hemkomst.
Imorgon kommer Marielle och då ska vi klä granen!!!!!! På kvällen ska vi ha tjejmiddag

Sen är det julafton och alla ska njuta av varandra och ta det lugnt!!!!!

God Jul på er alla/Anita

Jag missar möjligheten att åka till La Coruna

Jag hade möjligheten att vara med Helena på stor tävling i La Coruna Spanien helgen som kommer. Men förstudien går på spurten och jobbet tar all min tid så jag stannar hemma. Synd att missa upplevelsen och intervjuoffer men sånt är livet. Dessutom har min bil rasat så jag kanske måste köpa en ny och då gäller det att spara pengar.
Förra helgen var Helena i Porto Portugal på tävlingar och hörde av Hasse att 43:an går som tåget. Grattis till Helena och Fredrik som är ägare. /Anita


Nina Bengtsson har träning

I onsdags förra veckan var uppfödaren Ingegerd Halvarsson och jag hos Maria Carlsson på Gullbacken Education och hälsade på. Maria rider ju Missy sto 6 år e Quite Easy - Ralme Z åt Ingegerd och vi fick vara med på ett träningspass för Eric Lette. Missy har ju åsikter om saker och ting men Maria har kommit långt med utvecklingen av Missy på den här korta tiden. Hon har ju bara haft henne 3 månader nu. Blir spännande framåt våren. Video på träningspass klicka här..............Maria och Missy

På tisdag o onsdag 15:e och 16:e december har Nina Bengtsson träning på Ekängens Gård utanför Söderköping. Hon har späckat schema så det blir inte mycket tid att prata men hoppas ändå kunna få byta några ord om hur hon upplevde sina ritter i Globen. 
Therese Törnkvist på Ekängen har köpt en ny häst. Hon och Nina hade bestämt att det skulle inte vara en häst e Rubinrot. Men tji fick de för det blev ett sto 4 år e Rubinrot och det blir säkert jättebra!!

Nu är det bara jobb och jobb. Javisst ja. Malin kommer hem till jul och det ser jag fram emot. På torsdag kommer Tanja upp från Holland och vi ska både jobba och gå ut och ha trevligt på kvällen. På fredag ska hon hälsa på sin och Ingegerd Halvarssons häst Hop San f 2008 e Hip Hop - Kaliber - Ralmé Z. Vi får se om hon är nöjd. Så det blir ju mycket trevligt också./ Anita 


Globen var härligt

Ett glatt gäng ryttare och hästägare på Ryttargalan i Globen
Vilka tävlingar Globen har utvecklats till. Vilka hästar, vilka ryttare och vilken publik. Det var bara att njuta av allt. Kul att det kom så många bra ryttare i år och man gläds åt att svenskarna hade så många framskjutna placeringar. Tänk vilken avslutning med Rolf-Göran som vinnare, Svante som tvåa och Helena med den orutinerade Belisario som trea i Grand Prix finalen. Vilka framgångar. Grattis............../ Anita

RSS 2.0