Mycket resande blir det..........

Idag 24 augusti åkte jag med uppfödare och min Malin till Marek Lewicki som bor i Polen. Han har flera hästar från Sverige för utbildning och försäljning som vi skulle titta till. Jag fick lite tid så han kunde svara på mina frågor och hästarna var jättefina.  Vi hade några mycket trevliga dagar tillsammans med superväder och god mat, ja i alla fall de flesta gångerna.
Ingegerds häst Flower är uttagen för selektering för hopphästauktionen i höst på Flyinge. Hoppas hon kommer med.

Missy har åkt till Maria Carlsson som jag känner sedan tidigare då hon köpte en häst av mig som Lena o Veine Andersson "stall ason" fött upp. Hon är jättenöjd med Missy och Erik Lette som hon tränar för kom och tittade och tyckte det var en bra häst. Ska bli spännande att se vad hon kan göra på dressyrbanorna.
På tisdag åker min Malin och jobbar i Holland hos team Poels i Swolgen. Hon ser fram emot det och har ju Tanja som granne där hon kan prata svenska om det kniper. Jag hoppas att hon får roligt och jag ska inte ha separationsångest. Begraver mig väl i jobbet och så ska jag ju ta hand om Malins hästar hur det nu ska gå till!!??

Tyskland var supertrevligt

Jag blev borta en hel vecka. Med på resan var naturligtvis Tanja, Helenas underbara groom. Resan ner tog 2 dgr och tävlingarna pågick torsdag - söndag i Hachenburger. Resultatet för ryttare och hästar var blandat och inte riktigt godkänt av ryttaren själv! Bra väder och så många duktiga ryttare med så fina hästar. Vad kan man mer begära. Helena och jag hann spåna en hel del om förstudien för hästnäringen jag arbetar med. Hon hade många bra förslag som jag spinner vidare på. Fick också tillfälle att prata med flera ryttare och höra deras åsikter på våra frågor. Mycket inspirerande!
På söndagen var det jättevarmt, tror det var ca 33 gr och ganska mycket för varmt för min smak men jag ska ju inte klaga som varken behöver rida eller sköta hästar. Vi fortsatte till Rolf-Görans anläggning i norra Tyskland på söndagskvällen då Helena skulle träffa sina landslagskamrater där för några dagars uppladdning inför EM. Det gick inget flyg hem för mig förrän på tisdagen så jag fick ännu mera möjligheter att titta på duktiga ekipage under träning. Roberto, Helenas pojkvän, kom ner på måndagen för att följa med Helena till EM. Jättekul att få prata med dem båda. Anläggningen som Rolf-Göran har tillsammans med Bo Christoffersson är verligen jättefin!
Jag hoppas att Helena vill ha med mig på någon mera tävling snart för då hänger jag på.................
Koncentration


Tyskland nästa

Nu bär det av till Tyskland. Jag åker med Helena (Lundbäck ) på tävling en vecka. Jättekul tycker jag! Dels har vi supertrevligt och man lär sig alltid något nytt. Har nog mycket att berätta när jag kommer hem.


Sverigebesök

090804
Tanja Torgilsman var i Sverige för att gifta sig. Hon passade på att titta på sin nya projekthäst "Hop San Y" f 2008 e Hip Hop - Kaliber - Ralmé Z, uppfödare Ingegerd Halvarsson Kisa. Hon var nöjd med vad hon såg men han kommer vara kvar i Sverige tills det är dags att börja ridas.  Tanja hade sån himla tur med vädret på sin bröllopsdag, strålande sol. Vi Hurrar o Grattar !!!!

 

RSS 2.0