Nobban fick jobba idag

Onsdag 23 sept. Idag red Ebba (Schenholm) på Nobban åt mig. Hon är väldigt duktig och hjälper mig hålla borta den värsta stelheten hos Nobban tills Malin kommer hem igen. Nobban är mycket pigg och glad men uppskattar inte gympapasset så himla mycket men det är nog skönt efteråt!

Idag söndag 27 sept åker jag med Helena till Tyskland igen. Hon har tre hästar med sig och ska träna några dagar hos Rolf-Göran och sen blir det tävling. Spännande! Jag ska jobba under tiden och intervjua ryttare för förstudien inom hästnäringen som jag genomför under hösten. Återkommer i ärendet. Sköt om er så hörs vi snart!/Anita

Livet går vidare

Hej igen! Allting löper på och Quite a Miss Y börjar bli starkare och stadigare. Maria Carlsson som rider henne nu är nu med i vårt nätverk och Du hittar hennes länk på www.mansuntrading.se
Vi planerar nu en rad av kompetensutvecklande clinics varav den första kommer att hållas på Ekängens Gård utanför Söderköping 5 november kl 19.00 med Nina Bengtsson dressyrryttare. Håll utkik på hemsidan för ytterligare info. Sedan kommer clinics med Helena Lundbäck/Roberto Cristofoletti,  Affärsutveckling i praktiken och Ur domarens perspektiv. Alla med uppföljare där man kan kolla upp sina kunskaper.

Hoppas ni hunnit vara ute i det sköna vädret med era hästar och ha det så bra till vi hörs igen!

Anita

Selektering o sånt

Hej igen! I onsdags den 9 september var det dags för selektering av hopphästar till auktionen på Flyinge i höst. Vi träffades på Nordsjö Gård och vi hade med oss Ingegerd Halvarssons uppfödning Flower, e Quite Easy - Ralmé Z . Hon skötte sig perfekt och blev uttagen som en bland de 25. Men Ingegerd har bestämt sig för att inte åka så vi får se vad framtiden har i beredskap för henne.
Flera glada uppfödare fick beskedet att de är välkomna till auktionen med sina fina hästar och det ska bli kul att se hur det går i höst.






Missy och Maria

Fick ett par bilder på Missy från Maria idag som jag gärna vill dela med mig av! Visst är hon fin ? Maria tycker hon är rolig att rida och ser fram emot att få tävla henne.



Malin har kommit fram och börjat arbeta på sin nya arbetsplats i Holland. Rapporterat om jättebra bostad, trevliga arbetskamrater o jättefina hästar så nu känner sig mamma lugn. Jag har ju varit där och vet att det är ett mycket bra försäljningsstall men ur mammaperspektiv är saker lite annorlunda ibland. Men jag tränar hårt och tycker att det är så himla kul för Malin att få en sådan chans att lära sig mer om både hästar och människor.

Många etablerade hästmänniskor som jag pratat med har uttryckt just det, att de skulle åkt ut till professionella i Europa tidigare i livet om de kunde göra om sin historia. Det är en bra yrkesskola!




RSS 2.0