Tävlingar i Rom

Superfin tävlingsplats mitt i Rom. Nära till sevärdheter, värme och god mat. Vad mer att önska?  Jo, att det hade gått bättre för Sverige i nationshoppningen! Första rundan var Daniel Zetterman nolla, Helena Lundbäck 4 fel, Jens Fredricsson 4 fel och Malin Baryard med Actrice 8 fel. Actrice såg lite spänd ut och gick inte sitt bästa. Malin och Jens fick samma resultat i andra rundan men Daniel fick 12 fel och Helena gick ut på egen begäran. Katastrof!
Det var i det hela ingen "svenskhelg" men en lycklig Erika Lickhammar placerade sig i Grand Prix på söndagen med Restless. Grattis Erika! 

Roberto, Helenas pojkvän var också på plats och han placerade sig på lördagen i en tidshoppning med Cool On och hade en fin runda i Grand Prix på söndagen med Eurocommerce Las Vegas men hade tyvärr ett nedslag och kom inte med till omhoppning. Men han var nöjd ändå . "Lasse" var jättefin! Roberto var påpassad av journalister då han var på hemmaplan och fick ingen lugn stund mellan klasserna.
Helena tog med mig på en snabbrunda i Rom och coachade sin pojkvän till resten på söndagen då hon inte tävlade sina egna hästar den dagen.

Det är verkligen roligt och lärorikt att få sitta på parkett vid dessa fina tävlingar.

Nu har vi börjat att marknadsföra MRU, mentorledd ryttarutbildning och det känns verkligen spännande! Vi kommer att finnas på Falsterbo hela veckan så håll utkik efter vårt stånd och springflickor med broschyrer.

/Anita




RSS 2.0