Holland längre än planerat

Hej på er! Var i Holland förra veckan och skulle åkt hem på fredagen men tji fick jag. Askmoln över Sverige! Så det blev några extra dagar för mig. Som tur var bodde jag hos Tanja och så tog jag tåget hem i tisdags. Det blev en lååååång resa men det funkande jättebra.

Var i Holland för att träffa blivande mentorer för ryttarutbildningen som vi planerar. Tanja Torgilsman som bor där hade bokat möten med många av de bästa i branschen.

Fattar knappt att det är sant men vi fick så mycket positiv respons för vår idé och det är fantastiskt att dessa ryttare/tränare vill arbeta med oss. Bl.a Eurocommerce Benjamin, Wim och Gerco Schröder, Emile Hendrix, Johan Heins, Eric van der Vleuten osv. Fantastiska människor med så mycket kunskap.

Vilka möjligheter det ger för våra elever!!!!!!!!
Om ni är intresserade av utbildningen så hör av er till mig på 0708-260405.
Hemsidan kommer inom kort.

Så resan till Holland var väl värd all tid!
Tills nästa gång/Anita

Motte varen i Paris!

Var i Paris med Helena Lundback pa tavling i Grand Palais. Vilken underbart vacker tavlingsplats mitt i centrum och vilken professionell organisation. Det var tva svenskar inbjudna och det var Helena och Rolf-Goran. De kom tvaa i en lagtavling pa lordagen dar Frankrike vann med Kevin Staut och Penelope Leprévost som ryttare. Rolf-Goran och hans hingstar Casall La Silla och Quintero La Silla hade en superhelg med vinst och andraplaceringar men tyvarr hade inte Helena samma flyt den har gangen.

Ska forsoka ordna en resa dit nasta ar sa andra ocksa far uppleva tavlingen och Paris. Hor av er om ni ar intresserade att folja med?

Ni glommer val inte att boka biljetter till Dressyrclinicen med Nina Bengtsson 28 april pa stall Ekangen. Se www.mansuntrading.se for mera info.


Nu ar jag i Holland igen hos Tanja Torgilsman som har sitt eget forsaljningsstall har.  Hon kopte en hast for tva ar sedan fran Ingegerd Halvarsson som heter Feeling of Pride Y e For Feeling - Swift. Den kom 11:a i Hendrix hoppchampionat forra aret och har borjat storstilat i kvalen som 5-aring dar Tanja aven har Anjou T e Ohorn - Cortez fran Olle Olsson som ar en jattfin hast gar jattebra.
Tanja och jag aker runt och pratar med professionella hastforetagare om hastutbildning. Mycket givande och man far lara sig mycket!

Jag aker hem pa fredag och hoppas ha en del med mig i bagaget hem.

Till nast gang/Anita




RSS 2.0