Glöm inte Clinicen 21 juli

Kom till Ekenbergs Ridsportcenter för att vara med om en lite speciell clinic med Helena Lundbäck och Roberto Cristofoletti. Björn Svensson och Sofia Andersson kommer att medverka som elever. Inträde 100:-

VÄLKOMNA
/Anita

Tiden går så fort och det är VARMT!!

Vi har varit i Falsterbo och konstaterar att det var VARMT men sveriges vinst i nationshoppningen värmde även allas hjärtan! Vilken prestation, GRATTIS SVERIGE! Helena fick hoppa in med någon timmes varsel och var med och tog laget till vinst. Fantastiskt vilken styrka hon besitter.

Rolf-Göran Bengtsson vann Grand Prix och Malin Baryard-Jonsson blev tvåa men även meetingets bästa ryttare.
Vilken succé för svenskarna!

Lite svensk är numera Roberto Cristofoletti som bor med Helena Lundbäck på Ekenbergs Gård utanför Norrköping. Han placerade sig som tvåa i finalen av sjuårschampionatet med Tindra e: Non Stop R - Stanford, uppfödare Terese och Lars Larsson, Mjölby. Roberto gjorde en superrunda i andra kvalet till Grand Prix med Las Vegas och blev åttonde placerad.

Vi som var där och jobbade fick följa tävlingarna på avstånd och hörde jublet på läktarna när det gick bra för de svenska! Jag hade ett gäng toppentjejer med mig och det var Susanne Vörös, Marina Jonsson, Ann-Sofie Öryd och Sussi Gustafsson. Vi marknadsförde MRU, mentorledd ryttarutbildning som Hushållningssällskapet Östergötland ska vara huvudman för. Vi fick mycket positiv respons både från uppfödare och ryttare. Ansökningstiden för elever är nu och fram till 15 oktober. De kommer sedan att kallas till ridprov så fort vi fått besked från yrkeshögskolemyndigheten om beslut för utbildningen. Handläggningstiden har dragit ut lite på tiden men beskedet ska komma i december - januari. Nu jobbar vi vidare!

Roberto Cristofoletti på Las Vegas

RSS 2.0