Snön ligger vit på taken endast tomten är vaken

Du har väl en stalltomte som ger hästarna lite extra strö och foder när det är så kallt!? Inte för att hästarna fryser i första taget men sånt väder som det varit sista veckorna är inte så mysiga för hästar om de inte får extra med foder eller blir stående i hagen när det blåser och är kallt. Det är ju en självklarhet för de flesta hästägare men vi har många ovana hästägare i landet som kanske behöver just Ditt tips!

Manitou är hos Björn nu. Blev mera uppenbart att han fortfarande är en liten häst när vi jämförde honom med en annan tvååring som han har i sitt stall. Den var dubelt så stor ungefär men var förstås extremt stor. Hå Hå ja ja!
Vad månde bliva?

Det gick bra för svenskarna på Globen. Kroppen svek så jag var hemma och tittade på TV. Härligt att Blomman går så bra för Helena och va fint Tornech hoppar. Vilken utveckling och vilket jobb Malin uträttat!!  Härlig hingst som passar på många sorters ston.
Vilka fantastiska hästar holländarna rider dressyr på. Gåshud!!!!!!!!  

"Don´t build a new ship out of old wood" är ett ordspråk man bör ha i huvudet när man arbetar med utveckling av befintlig verksamhet eller uppbyggnad av ny!
Våga prova nya komponenter och nya former. Skaffa kunskap från dem som har mer erfarenhet än Du!
Riska genom att skapa egna vägar! Gör Du det har Du kommit långt och är redan en vinnare som vågat!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0